We zijn nu gesloten
BEAUTY IS CHANGING...
BE A PART OF IT! MAAK SNEL EEN AFSPRAAK!

Hairextensions

Wie wilt ze niet!

Het is met haren net als met geld, hoe meer hoe liever. Of je nu meer volume wilt of lengte, iedereen kan ze goed gebruiken. Je kunt er eindeloos creatief mee zijn. Bijvoorbeeld leuke kleur accenten of een extreem lange lok zijn zo gemaakt. Kortom we kunnen ze allemaal wel gebruiken. Nu heb je tegenwoordig verschillende soorten Hairextensions met verschillende bevestigingsmethodes. Hieronder leg ik uit wat de verschillen zijn tussen deze systemen.

de hieronder beschreven vormen van haarverlengingen zijn van 100% naturel echt haar. Deze haren worden in tempels in o.a. in India afgeknipt en gedoneerd. Vervolgens worden deze haren door de fabrikanten opgekocht om ze te verwerken naar verschillende soorten Hairextensions. Er worden op deze manier veel verschillende soorten, lengten en kleuren gemaakt. De Hairextensions zijn altijd chemisch behandeld en hebben daarom altijd een extra goede verzorging nodig. Remy Hair word als de hoogste kwaliteit menselijk haar beschouwd. Omdat bij Remy Hair alle haarschubben dezelfde kant op wijzen klit het haar minder en voelt het glad aan. Daarom zullen wij altijd Remy Hair adviseren. Welke methode van haarverlenging je kiest, ligt aan je eigen kwaliteit haar en welke wensen je hebt. laat je hierin goed adviseren! Je kunt ons altijd een foto toesturen of een bericht sturen via e-mail of Facebook. Wij kunnen dan helpen in een juiste keus te maken. Ook kleur kiezen vinden veel mensen moeilijk. Toch hoeft het niet altijd precies dezelfde kleur te zijn als jezelf hebt. Vaak is het nog mooier en natuurlijker om net een haartintje verschil te hebben. Dit is immers in natuurlijk haar ook zo, hierdoor lijkt het voller en levendiger. De lengtes varieren van 40CM, 50CM tot 60CM.

Keratine – Wax Hairextensions

Dit zijn Hairextensions voorzien van een keratine/wax bonding en wegen ongeveer 0,50 / 0,75 gram. Dit zijn kleine strengetjes haar die plukje voor plukje in het haar aangebracht worden met een warmte tang. Dit systeem is vooral erg geschikt om volume in het haar aan te brengen of een kapsel te veranderen qua model maar ook kleuraccenten zijn mogelijk. Voordeel van keratine/wax Hairextensions is dat je ze mooi over het hele hoofd kunt verdelen. Hierdoor heb je veel mogelijkheden in verschillende modellen. De hoeveelheid Hairextensions die je nodig hebt is afhankelijk van de dikte en lengte van jouw eigen haar. Gemiddeld kom je uit voor een volume behandeling op ±75 stuks en voor een verlenging moet je rekening houden met ±150 stuks. Deze Hairextensions kun je ongeveer 4 maanden laten zitten daarna moeten ze echt vervangen worden. Als je dit tijdig doet zal het weinig tot geen schade aan het haar veroorzaken. Ook moet je zorgen dat je de Hairextensions elke dag uitborstelt. Begin vanaf de haaraanzet tot aan de punten. Zo voorkom je dat de extensions aan elkaar gaan klitten en dus makkelijker te verwijderen zijn.

Weft Hairextensions

Een Weft Hairextension is een lange strook haar van ongeveer ±1,5 meter welke in verschillende lengtes verkrijgbaar is. De Weft Hairextensions zijn per 50 gram leverbaar. Voor een haarverlenging heb je al gauw 100 gram nodig, afhankelijk van de dikte en lengte van jouw eigen haar. Deze Weft Hairextensions kunnen op verschillende manieren bevestigd worden. Bijvoorbeeld met micro rings. Dit zijn kleine kraaltjes met rubberen ringetjes er in zodat er geen schade aan het eigen haar word toegebracht. Weft Hairextensions kunnen ook door middel van een vlechtje op het hoofd worden vastgezet. Dit word gedaan met een naald en doorzichtig draad. Deze Hairextensions moeten om ±7 weken weer herplaatst worden aan de aanzet van het haar. Weft Hairextensions kun je enkele keren hergebruiken. De kwaliteit van de Hairextensions bepaald hoe lang deze mee gaat. Dit systeem is meestal voordeliger.

Tape – Sticker Hairextensions

Dit zijn Hairextensions verdeelt in stukjes van ±3,5 centimeter breed met een plakstrip aan de bovenkant. Deze Tape/Sticker Hairextensions  zijn heel geschikt voor fijn haar om volume en een vollere haarbos te creëren. Voor een haarverlenging heb je wel erg veel nodig, waardoor dit systeem vrij kostbaar is. Deze Hairextensions zijn eenvoudig zelf te plaatsen. Voor een volume behandeling heb je minimaal 6 stuks nodig. Je plakt ze 1 centimeter vanaf de hoofdhuid en plaatst de 2e Tape/Sticker aan de achterkant tegen de 1e Tape/Sticker aan. Daarna druk je met een warme stijltang de Tape/Stickers aan, gedurende 2 seconden. Tape/Stickers Hairextensions blijven ongeveer 4 weken zitten, daarna zijn ze eenvoudig te verwijderen met speciale tape verwijder vloeistof. Maar ook weer makkelijk te hergebruiken, je hoeft alleen een stukje nieuwe plaktape terug aan te brengen op de Hairextension.

Clip-in Hairextensions

Dit systeem zit niet permanent vast in het haar. Je kunt er dus nier mee slapen. Clip-in Hairextensions zijn in de vorm van een Weft Hairextensions maar dan voorzien van Clip-in’s zodat je die eenvoudig zelf in je haar kan plaatsen. De Clip-in’s varieeren van groot tot klein zodat je een mooie opbouw van het haar krijgt. Het beste is je haar vooraf te touperen zodat je de Clip-in’s er makkelijk in kunt hangen. Door het rubberen randje aan de Clip’s, zullen ze niet uitglijden en stevig blijven zitten. Dit systeem is niet schadelijk voor het haar en voor iedereen makkelijk toe te passen.

Verzorging en styling

De Hairextensions kun je prima stylen, krullen en met de stijltang behandelen. Echter niet warmer dan 180 graden verwarmen en een goede beschermende serum is zeker aan te ragen. Vooral een goede shampoo en conditioner zijn erg belangrijk omdat het haar altijd chemisch is behandeld. Er zit als het ware een beschermendelaag op, en als je gewone shampoo gebruikt dan was je deze eraf en gaan de haarstukken een stuk minder lang mee. Vandaar dat we echt goede shampoo en conditioner adviseren. Niks is irritanter dan een bos met klitten, dus als je ’s avonds gaat slapen, zorg dan dat je haar droog is en altijd op een knot of vlecht zit. Hierdoor raakt het niet in de klit en kun je er de volgende dag makkelijker door heen borstelen. Nog een TIP! je haar pas borstelen of stylen wanneer het haar droog is, je komt er dan veel makkelijker doorheen. Wel met een extension borstel natuurlijk.